Jag har vid 80 års

Jag har vid 80 års ålder gjort min första fotvårdsbehandling. Valde av en slump Friska Fötter. Att som ny patient bli bemött både med kompetens och kundservice av högsta kvalitet gör att jag har bestämt mig för att fortsätta med behandlingen en gång i månaden framöver hos Friska Fötter. Mina bästa rekommendationer. Lars Janesköld

Fotvård friskvård

Amina är mycket skicklig på att utföra medecinsk fotvårdsbehandling. Dessutom har hon gott handlag att behandla svåra nageltrång. Idag kan det vara svårt att få tag i kunniga utförare som hanterar avancerade problem fötter trots att de utbildade. Amina är dessutom mycket empatisk.

Fotvård friskvård | Amina Ståhl

Bemötandet, omhändertagandet och behandlingarna är i toppklass! Amina är en underbar kvinna, med ett hjärta av guld, generös, empatisk och en riktig ”människovän” Jag känner mig så nöjd och fin efter behandling. Ser redan fram emot nästa gång. TACK Amina.

Fotvård friskvård

Det är sällan man skådar en person som tycker om det hon gör som Amina. Otroligt välkomnande, och duktig. Rekommenderar alla som behöver ta hand om sina fötter ett besök hos Amina.

Fotvård friskvård

Gått hos Amina i några år nu, främst för behandling av förhårdnader. Professionell, närvarande och klok. Alltid positivt och glatt bemötande. Alltid lika bra resultat. Stort TACK Amina!